Ons Team

Yvette Burnier
Yvette BurnierHoofd NMF Erfgoedadvies/Senior Archeoloog
Yvette Burnier is vanaf 1 januari 2017 Hoofd NMF Erfgoedadvies en Hoofd Archeologie en Erfgoed van de Stichting NMF. Binnen het werkveld van de archeologie heeft zij een brede ervaring en kennis opgebouwd, die zij als senior archeoloog en adviseur in de praktijk brengt.
Ellen van de Vooren
Ellen van de VoorenFinancieel medewerker
Sinds juli 2015 is Ellen werkzaam als administrateur en sinds augustus 2021 tevens als planner bij NMF Erfgoedadvies. In deze uitdagende functie, in een organisatie die continu aan veranderingen onderhevig is, voelt zij zich als een vis in het water. Plezier in haar werk staat hoog in het vaandel.
Annika Blonk-van den Bercken
Annika Blonk-van den BerckenCoördinator Steunpunt / Adviseur Archeologie
Sinds februari 2021 is Annika werkzaam als Adviseur Archeologie bij NMF Erfgoedadvies. Namens Stichting NMF coördineert zij de uitvoering van projecten van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland.
Jeroen Loopik
Jeroen LoopikAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
Jeroen is sinds jaar en dag werkzaam als senior archeoloog en projectleider op vooral de grote en logistiek uitdagende projecten, variërend van middeleeuwse kloosters tot Romeinse militaire kampen. Hij heeft zich de laatste jaren ook steeds meer toegespitst op de beleidsmatige zijde van het vak en adviseert als archeologisch adviseur over beleid, bestemmingsplannen en vergunningverlening op het gebied van archeologie. Daarnaast toetst hij met regelmaat onderzoeksrapporten.
Eliza van Rooijen
Eliza van RooijenAdviseur archeologie
Als adviseur archeologie adviseert Eliza voornamelijk gemeentes, projectontwikkelaars en particulieren die bij ruimtelijke ontwikkelingen met archeologie te maken krijgen.
Sander Hakvoort
Sander HakvoortAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
Met meer dan 20 jaar ervaring als projectleider in de archeologische uitvoering kent Sander de diverse archeologische perioden en Nederlandse landschappen goed. Vanuit deze ervaring adviseert hij gemeenten in hun archeologisch beleid, van de tekentafel tot aan de vergunningverlening. Het toetsen van onderzoeksrapporten, en de daaruit volgende adviezen in het kader van de Archeologische Monumentenzorg behoort ook tot zijn werkzaamheden.
Ivo Vossen
Ivo VossenAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
In zijn inmiddels meer dan 20-jarige loopbaan heeft Ivo zich ontwikkeld van (veld)archeoloog en projectleider tot archeologisch adviseur, met oog voor meer dan alleen archeologie. Hij adviseert over de te volgen onderzoeksstrategie, planaanpassing, kostenramingen en aanbesteding van archeologisch onderzoek etc. Ivo is ook ervaren met GIS-software en zet die kennis in bij het opstellen van archeologische beleidskaarten.