Ons Team

Yvette Burnier
Yvette BurnierHoofd NMF Erfgoedadvies/Senior Archeoloog
Yvette Burnier is vanaf 1 januari 2017 Hoofd NMF Erfgoedadvies en Hoofd Archeologie en Erfgoed van de Stichting NMF. Binnen het werkveld van de archeologie heeft zij een brede ervaring en kennis opgebouwd, die zij als senior archeoloog en adviseur in de praktijk brengt.
Margot de Haan
Margot de HaanProjectmedewerker / Archeoloog
Als junior-archeoloog en communicatiemedewerker ondersteunt Margot projecten van het Steunpunt Monumenten & Archeologie op het gebied van inhoud, productie en communicatie.
Eliza van Rooijen
Eliza van RooijenAdviseur archeologie
Als adviseur archeologie adviseert Eliza voornamelijk gemeentes, projectontwikkelaars en particulieren die bij ruimtelijke ontwikkelingen met archeologie te maken krijgen.
Linda Verniers
Linda VerniersAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
Met haar jarenlange praktijkervaring kan Linda goed (gemeenten) adviseren op het gebied van archeologie. Zij ziet welke stappen zijn noodzakelijk in het archeologisch proces, hoe archeologische vindplaatsen zichtbaarder gemaakt kunnen worden voor publiek, en hoe mensen en gemeenten met elkaar in contact gebracht kunnen worden. Daarnaast toetst zij de archeologische rapporten. Ook het opstellen van bureauonderzoeken, programma’s van eisen en beleidsnota’s horen bij haar uitdagende functie.
Annika Blonk- van den Bercken
Annika Blonk- van den BerckenCoördinator Steunpunt / Adviseur Archeologie
Sinds februari 2021 is Annika werkzaam als Adviseur Archeologie bij NMF Erfgoedadvies. Namens Stichting NMF coördineert zij de uitvoering van projecten van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland.
Luuk Rietveld
Luuk RietveldProjectmedewerker / Junior Archeoloog
Helga Zwertbroek
Helga ZwertbroekBureaucoördinator
Sinds 2006 is Helga werkzaam voor NMF Erfgoedadvies (en voorgangers). Met ingang van 1 januari 2016 fungeert zij als bureaucoördinator. In dit kader verricht zij secretariële, facilitaire en organisatorische werkzaamheden ter ondersteuning van de directeur en medewerkers van NMF Erfgoedadvies. De projecten op het gebied van cultuurhistorie (waaronder archeologie) maken hier ook onderdeel van uit.
Ellen van de Vooren
Ellen van de VoorenFinancieel medewerker
Sinds juli 2015 is Ellen werkzaam als financieel medewerker bij NMF Erfgoedadvies. In deze uitdagende functie, in een organisatie die continu aan veranderingen onderhevig is, voelt zij zich als een vis in het water. Door het accuraat en tijdig verzamelen, verwerken en aanleveren van de benodigde gegevens draagt zij haar steentje bij om de geoliede machine te laten draaien. Plezier in haar werk staat hoog in het vaandel.