Ons Team

Yvette Burnier
Yvette BurnierHoofd NMF Erfgoedadvies/Senior Archeoloog
Yvette Burnier is vanaf 1 januari 2017 Hoofd NMF Erfgoedadvies en Hoofd Archeologie en Erfgoed van de Stichting NMF. Binnen het werkveld van de archeologie heeft zij een brede ervaring en kennis opgebouwd, die zij als senior archeoloog en adviseur in de praktijk brengt.
Linda Verniers
Linda VerniersAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
Als regioarcheoloog adviseert Linda gemeenten over beleid, bestemmingsplannen en vergunningverlening op het gebied van archeologie. Ze weet wat nodig is voor de ruimtelijke ordening, de Archeologische Monumentenzorg en publieksbereik. Van advisering, het toetsen en zelf opstellen van rapporten, tot het begeleiden van archeologisch veldwerk, als ervaren adviseur en veldarcheoloog is Linda breed inzetbaar.
Sander Hakvoort
Sander HakvoortAdviseur Archeologie / Senior Archeoloog
Met meer dan 20 jaar ervaring als projectleider in de archeologische uitvoering kent Sander de diverse archeologische perioden en Nederlandse landschappen goed. Vanuit deze ervaring adviseert hij gemeenten in hun archeologisch beleid, van de tekentafel tot aan de vergunningverlening. Het toetsen van onderzoeksrapporten, en de daaruit volgende adviezen in het kader van de Archeologische Monumentenzorg behoort ook tot zijn werkzaamheden.
Eliza van Rooijen
Eliza van RooijenAdviseur archeologie
Als adviseur archeologie adviseert Eliza voornamelijk gemeentes, projectontwikkelaars en particulieren die bij ruimtelijke ontwikkelingen met archeologie te maken krijgen.
Annika Blonk-van den Bercken
Annika Blonk-van den BerckenCoördinator Steunpunt / Adviseur Archeologie
Sinds februari 2021 is Annika werkzaam als Adviseur Archeologie bij NMF Erfgoedadvies. Namens Stichting NMF coördineert zij de uitvoering van projecten van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland.
Ellen van de Vooren
Ellen van de VoorenFinancieel medewerker
Sinds juli 2015 is Ellen werkzaam als administrateur en sinds augustus 2021 tevens als planner bij NMF Erfgoedadvies. In deze uitdagende functie, in een organisatie die continu aan veranderingen onderhevig is, voelt zij zich als een vis in het water. Plezier in haar werk staat hoog in het vaandel.
Tessel Grijp
Tessel GrijpProject- en communicatiemedewerker / Junior Archeoloog
Sinds februari 2022 werkt Tessel als project- en communicatiemedewerker voor NMF Erfgoedadvies. Daarnaast verzorgt ze namens Stichting NMF de communicatie van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland.