Publieksbereik & Digitaal Erfgoed

Beter publieksbereik draagt bij aan het verbreden van draagvlak voor lokale projecten, en het vergroten van het lokale gemeenschapsgevoel. Wij adviseren of ondersteunen u bij het betrekken van publiek met bijvoorbeeld participatieprojecten, publieksboeken, of presentatie in de openbare ruimte. NMF Erfgoedadvies kan u adviseren over het versterken van de relatie tussen het erfgoed en de bewoners binnen uw gemeente.

We helpen u ook graag om met de inzet van erfgoed de aantrekkelijkheid van uw gemeente voor recreatie en toerisme te vergroten. Wij bedenken innovatieve kleinere en grotere publieksprojecten waarbij het publiek een actieve rol toebedeeld krijgt. We maken erfgoed op een eigentijdse manier zichtbaar en bevorderen creatieve processen op allerlei gebied. In het verzamelen, beheren en aantrekkelijk ontsluiten van informatie over cultuurhistorie bogen we op jarenlange ervaring.

Digitalisering speelt ook een grote rol in het vergroten van publieksbereik, zowel binnen de gemeenschap als op een grotere schaal. Daarmee draagt het ook bij aan het aantrekken van meer bezoekers naar bijvoorbeeld lokale musea of bezienswaardigheden. Wij adviseren of ondersteunen u bij het digitaliseringsproces en de toepassing van uw gedigitaliseerde collectie.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Publieksbereik

Digitaal Erfgoed

Meer weten?

Stel een vraag of bel direct.

Stuur een vraag

0251-674666